يكشنبه, ۲۷ آبان ۱۴۰۳، ۰۱:۰۱ ب.ظ

درباره سايت

منجی عصر

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۴ ثبت شده است

موز خشک

 علمی


خواص موز خشک

 موز خشک شده بسیار خوشمزه است ومزه هایی که در موزه تازه وجود دارد، در موز خشک شده غلظت یافته و بیشتر شده اند..

بهتر است که موز خشک شده را به همان شکل میل کنید، زیرا اگر خیسش کنید ظاهری زننده و مشمئزکننده پیدا می کند

اما ارزش غذایی موز خشک شده چیست؟

موز خشک شده عصاره ای  واقعی از املاح معدنی می باشد.
موز خشک غنی از پتاسیم است در واقع یک ماده مغذی مناسب برای ورزشکاران است. و فیبر فراوان آن برای روده کم کار بسیار مفید و کاراست. موز خشک شده سرشار از کربوهیدرات ها می باشد.
کربوهیدارت ها در موز خشک شده به دو شکل کربوهیدرات ساده (خصوصا فروکتز) و کربوهیدرات پیچیده (آمیدون) وجود دارند. موز خشک شده عصرانه ای بسیار مناسب برای بچه ها نیز می باشد.
این ماده غذایی انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند نه چربی را، و بر خلاف یک نان شکلاتی که سرشار از چربی و فاقد املاح معدنی است ، حاوی مواد بسیار مغزی می باشد.

هر ۱۰۰ گرم موز خشک شده حاوی : ۲۷۵ کالری

آب: ۲۸ گرم، پروتئین: ۳ گرم، کربوهیدرات: ۶۳ گرم، چربی: ۱ گرم، فیبر: ۵.۵ گرم، پتاسیم: ۱۱۵۰ میلی گرم، منیزیم: ۹۰ میلی گرم، فسفر: ۷۵ میلی گرم، کلسیم: ۲۰ میلی گرم، آهن: ۱/۳ میلی گرم، ویتامین۰/۱: B۱ میلی گرم، ویتامین۲/۰: B۲ میلی گرم، ویتامینB۰/۶ میلی گرم، نیاسین: ۲ میلی گرم، فلات: ۰میلی گرم، ویتامین۴ :C میلی گرم، کارتن: ۱۵۰ میلی گرم، ویتامین ۵:A میلی گرم، ویتامین۰/۶ :E میلی گرم.

(چیپسر با افتخار اعلام می دارد که کلیه محصولات این گروه از بهترین میوه ها و از گروه درجه 1 کیفی می باشند.)

* موز خشک شده یک عصارۀ واقعی از املاح معدنی است.

* غنی بودنش از پتاسیم در واقع یک شانس بزرگ برای ورزشکاران است. و فیبر فراوانش برای رودۀ کم کار بسیار مفید و کاراست.

* موز خشک شده مطمئناً سرشار از کربوهیدرات هاست. کربوهیدارت ها در موز خشک شده به دو شکل کربوهیدرات ساده (خصوصاً فروکتُز) و کربوهیدرات پیچیده (آمیدون) موجودند.

*موز خشک شده عصرانه ای بسیار مناسب برای بچه هاست. این ماده غذایی انرژی مورد نیازشان را تأمین می کند نه چربی را، بر خلاف یک نان شکلاتی که سرشار از چربی و فاقد املاح معدنی است.

نباید ظاهر نه چندان جذاب موز خشک شده، باعث شود که به آن اعتماد نکنیم و کنارش بگذاریم.
موز خشک شده بسیار خوشمزه و فوق العاده است زیرا مزه های همیشگی که در موزه تازه وجود دارد، در موز خشک شده غلظت یافته و بیشتر شده اند.

اما بهتر است که موز خشک شده را به همان شکل بخورید، چرا که اگر خیسش کنید، بی تعارف و رک بگویم، ظاهر زننده و مشمئزکننده ای پیدا می کند!

ارزش غذایی موز خشک شده

هر ۱۰۰ گرم موز خشک شده: ۲۷۵ کالری

آب: ۲۸ گرم،
پروتئین: ۳ گرم،
کربوهیدرات: ۶۳ گرم،
چربی: ۱ گرم،
فیبر: ۵٫۵ گرم،
پتاسیم: ۱۱۵۰ میلی گرم،
منیزیم: ۹۰ میلی گرم،
فسفر: ۷۵ میلی گرم،
کلسیم: ۲۰ میلی گرم،
آهن: ۱٫۳ میلی گرم،
ویتامین B1: یک دهم میلی گرم،
ویتامین B2 : دو دهم میلی گرم،
نیاسین: ۲ میلی گرم،
ویتامین C: چهار میلی گرم،
کارُتن: ۱۵۰ میلی گرم،
ویتامین E : شش دهم میلی گرم

پرتقال خشک

 علمی


پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است.
برای لطافت و زیبایی پوست به کار می رود.
از پرتقال برای رژیم مناسب لاغری می توانید استفاده کنید .
جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و کاهش درد مفید است .
پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است .
رقیق کننده خون است و به همین علت بهترین راه برای از بین بردن جوش صورت می شود استفاده کرد.
پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است .
پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند .
خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است

سیب خشک

 علمی


خواص سیب خشک شده :

سیب خشک، یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود. از زمان‌های گذشته مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.
سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب خشک پیوند خورده است. سیب نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و … می‌باشد. سیب خشک دارای انواع بسیار متفاوتی است.
افرادی که به طور منظم سیب خشک می‌خورند، میزان تندرستی خود را افزایش می‌دهند و علاوه بر آن از بروز بیماری‌های متعددی که به‌دلیل کمبود عناصر حیاتی پیش می‌آید جلوگیری می‌نمایند.
همه‌ی سیب خشکها مانند هم نیستند. اندازه، رنگ، بو و مزه‌ی متفاوت در گونه‌های مختلف، تعیین کننده‌ی نوع مصرف آن‌ها است. مواد مغذی موجود در یک سیب خشک به اندازه‌ی آن بستگی دارد، نه نوع آن. انواع سیب خشک پس از مرکبات (
پرتقال ، نارنگی ، لیموشیرین، لیموترش  و گریپ فروت) و موز ، عمده‌ترین میوه‌ی‌ پرورشی در سطح دنیا است.
سیب خشک سرشار از ویتامین‌ها، تانن، مواد معدنی و فیبر (سلولز گیاهی) می‌باشد. ترکیبات شیمیایی موجود در میوه‌ی سیب خشک بر حسب نژادهای گوناگون آن متفاوت است.
از جمله فواید سیب خشک می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

سیب خشک در حفظ طراوت و شادابی پوست موثر است
با استفاده از سیب خشک می‌توان ناراحتی‌های شایعی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از
بیماری‌های پوستی  طولانی و مزمن را از بین برد یا نشانه‌های آن‌ها را کاهش داد.
لازم به ذکر است که این قابلیت سیب خشک به دلیل وجود
ریبوفلاوین (ویتامین B2)، ویتامین C  و A  ، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم  و پتاسیم می‌باشد.

فشارخون را منظم می‌کند
خوردن سیب خشک و حتی بو کردن سیب خشک، باعث
کاهش فشار خون  می‌شود. بررسی انجام شده توسط دانشگاه ییل (YALE) نشان داد که تنها یک بار بو کشیدن سیب خشک، فشارخون بیماران را پایین می‌آورد.

برای دندان‌ها و لثه‌ها مفید است
اسیدهای موجود در سیب خشک، هنگام جویدن
باکتری‌های دهان  را از بین برده و دندان‌ها و لثه‌ها را تمیز می‌کنند. جویدن یک سیب خشک مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات نشان می‌دهند که سیب خشک قادر است ذرات غذایی باقی مانده در پشت دندان‌ها و لثه‌ها را پاک کرده و فساد دندان و بیماری‌های لثه را از شما دور سازد. حتی کسانی که در گذشته از بیماری‌های لثه رنج برده‌اند، خواهند توانست از فواید ناشی از غنی بودن سیب خشک از ویتامینC بهره‌مند شوند.
مواد مغذی موجود در سیب خشک باعث تقویت ساختار دندان‌ها می‌گردد. مینای دندان را محکم‌تر می‌سازد و از جرم گرفتن دندان‌ها پیشگیری می‌کند.
اسیدهای موجود در سیب خشک، اثر ضدالتهاب و باکتری‌کش بر دندان‌ها و لثه دارند. پژوهش‌های علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهسته‌ی یک عدد سیب خشکترش حدود 90 درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین می‌روند.
جویدن سیب خشک، عضلات فک را قوی‌تر می‌سازد. آب سیب خشک تازه بدون هر مکملی به دلیل اثرات ضد التهاب مواد موجود در آن، دهان شویه‌ای ساده و طبیعی محسوب می‌شود.

از بروز بیماری نقرس و درد مفاصل پیشگیری می‌کند
یکی از بیماری‌هایی که به‌طور مشخص به علت پرخوری و مصرف مداوم منابع حیوانی (گوشت قرمز و چربی) و الکل بروز می‌کند، درد مفاصل و نقرس است. البته آمادگی ابتلا به این بیماری ارثی است. در موارد شدید، بیمار با دارو و کمپرس سرد درمان می‌شود. برای جلوگیری از گسترش و طولانی شدن بیماری پیروی از برنامه‌ی غذایی فاقد گوشت و چربی، لازم است. هم‌چنین سیب خشک میوه‌ای بسیار باارزش است؛ چرا که هم‌چربی چندانی ندارد و هم موجب کاهش اوره می‌گردد.

سیب خشک خام یا پخته مانع تشکیل اسید اوریک در بدن می‌شود و پس از مصرف آن مقدار کلی اسیدهای ادرار، به ویژه اسید فرمیک افزایش می‌یابد. از این رو مصرف آن برای مبتلایان به
درد مفاصل  و نقرس توصیه می‌گردد.

مقوی مغز است
سیب خشک مقوی مغز است. به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام می‌دهند مفید می‌باشد. به طور کلی سیب خشک به علت داشتن
فسفر،  اعصاب و مغز را تقویت می‌کند.

اثر آرام بخشی دارد
دم کرده ی پوست سیب خشک که با اندکی
عسل  شیرین شده باشد، نوشیدنی آرام بخشی است. خوردن سیب خشک خام نیز تأثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب دارد. علاوه بر ویتامین‌های گروه B، منیزیم  و فسفر و برخی عناصر دیگر موجود در سیب خشک اثر آرام بخشی بر اعصاب دارد. هم‌چنین شیرینی سیب خشک و جویدن آن باعث انبساط عضلات منقبض صورت می‌شود.

کیوی خشک

 ادبی


استرس ، مواد مضر و کمبود خواب ، روی بدن انسان اثر می گذارد. هر کس که می خواهد به این وضع گرفتار نشود،باید در روز 4 عدد کیوی بخورد. در مورد مقدار ویتامینC لازم، بین دانشمندان توافق نظر وجود ندارد. بعضی معتقدند که کمبود ویتامینC را باید از طریق خوردن قرص های ویتامینC تأمین کرد. عده ای از متخصصین بر این عقیده اند که برای پیش گیری از تب، ناراحتی های معده و روده، بی حالی و خستگی، سرفه های شدید و زکام که در اثر وجود باکتری ها بروز می کند، مصرف 150 میلی گرم ویتامین C بهترین راه است.کیوی خشک ، سیستم حفاظتی بدن را تقویت می کند و از بروز سرطان جلوگیری می نماید.

سیگاری ها نیاز به ویتامینC بیشتری دارند. زیرا مواد سمی ، مخصوصاً رادیکال های آزاد موجود در دود سیگار ویتامین ها را از بین می برد . بنابراین سیگاری ها حدوداً باید ، 40% ویتامینC بیشتری ، مصرف کنند. این مقدار با خوردن دو عدد کیوی خشک تأمین می شود. کسانی که زنجیروار سیگار می کشند باید جعبه، جعبه کیوی خشک بخرند و مصرف کنند.البته در افراد سیگاری با خوردن کیوی ، ضایعات مربوط به ویتامینC جبران میشود، ولی ضرری که کشیدن سیگار برای قلب، مجاری عروقی، ریه و سایر اندام های بدن دارد ، جبران نمی شود.
پادزهر کیوی خشک درمقابل سمومی که در سیگار وجود دارد، ناچیز است. نوعی خاص از اسیدهای فنول به همراه ویتامینC، برای مقابله با خطرات سرطان کارساز هستند. یکی از آنها اسید قهوه است که در کیوی خشک با غلظت بالائی وجود دارد. حتی قهوه که نام این اسید از آن گرفته شده است، یک دهم غلظت این اسید موجود در کیوی را ندارد. اسید قهوه، مثل ویتامینC مانع تولید مواد سرطان زا در معده ، یعنی نیتروزامین ها می شود. کیوی خشک با داشتن ویتامینC و اسید قهوه، دو ماده اساسی ضد سرطان را در اختیار می گذارد.
” مطالعات دانشمندان ایتالیایی نشان داده است که دیابتی ها که مرتب مقدار زیادی ویتامینC دریافت می کنند، میزان کلسترول و انسولین پایینی دارند. کیوی برای تامین ویتامینC منبع خوبی است.”
کیوی دارای آنزیم هایی است که پروتئین ها را تجزیه می کنند. متأسفانه این آنزیم ها در معده به وسیله اسید معده از بین می روند، طوری که در معده و روده اثری ندارد. ولی اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد، مقداری خنثی می شود و آنزیم های کیوی می توانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و این زمان کافی است که مواد پروتئینی به وسیله این آنزیم ها به قطعات کوچک تری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین در معده و روده را آسان تر می کند.
چهار مرتبه خوردن کیوی خشک در روز توصیه می شود
چهار عدد کیوی را در طول روز تقسیم کنید. مثلاً صبح، ظهر، بعد از ظهر، و عصر. چون بدن انسان نمی تواند ویتامینC را ذخیره کند ، بنابراین

به جای خوردن تنقلات مثل چیپس بهتر است کیوی خشک میل نمائید !

کیوی خشک با توجه به طعم ترش و خواص بسیار مفید آن مورد توجه خاص خریداران و مصرف کنندگان قرار دارد. و با توجه به اینکه این میوه از بهترین باغات شمال کشور که دارای بهترین کیفیت میباشد، تهیه میگردد، لذا کیوی خشک حاصل از خشک کردن نیز از کیفیت بالائی برخوردار میباشد.

میوه کیوی سرشار از مواد مغذی معدنی و ویتامین‌ها است. این میوه شامل مقدار قابل توجهی ویتامین Aو C  و E است. ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان حلال در آب است که بدن را از ابتلا به چاقی، بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان حفظ می‌کند.

ویتامین E نیز تاثیر مشابهی با ویتامین C دارد اما آنتی‌اکسیدان حلال در چربی است، میوه کیوی به دلیل داشتن این دو ویتامین به حفاظت بدن در مقابل «رادیکال‌های آزاد» کمک می‌کند.

فیبر غذایی موجود در کیوی برای درمان بیماری‌هایی مثل دیابت از طریق کنترل سطح قند خون مفید است. مصرف کیوی همچنین از ابتلا به سرطان روده جلوگیری می‌کند و مقدار فیبر بالای آن مقدار سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

پزشکان همچنین به بیمارانی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند، توصیه می‌کنند که روزانه این میوه را مصرف کنند تا شانس دومین سکته قلبی در آنان کاهش یابد.

از دیگر فواید این میوه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

* جلوگیری از ابتلا به بیماری آسم

* جلوگیری از سرفه و خس‌خس گلو به خصوص در کودکان

سه معما که برای مایکروسافت بی جواب ماند

 علمی اخبار ویژه ها رنگارنگ


-هند کشف کرد که هیچ کس نمیتواند پوشه ای به نام CON را درهیچ قسمتی از کامپیوتر ایجاد کند ؛ این چیزی خیلی عجیب... و باور نکردنی است. در مایکروسافت ، کل تیم نمی توانند پاسخ چنین اتفاقی را بدهند!! همین حالا امتحان کنید،فولدری به نام CON را نمیتوانید ذخیره کنید

  • پاسخ کارشناس: شاید بخاطر نام های رزرو شده است مثلا دستور Copy Con داس که برای کپی کردن باشد!

۲-

موضوعی جالب و باور نکردنی که توسط برزیلیها کشف شد. مایکروسافت ورد را باز کرده و عبارت زیر را تایپ کرده و دکمه اینتر را بزنید و سپس مشاهده کنید


=rand (200, 99)

  • پاسخ کارشناس: این تابعی نهفته در نرم افزار ورد است که جملات تصادفی را تولید می کند. اولی تعداد پاراگراف ها و دومی تعداد جملات هر پاراگراف است. یعنی این فرمول 200 پاراگراف هر کدام با 99 جمله را که صدها صفحه می شود تولید می کند


۳-یک فایل تکست خالی باز کنید (کلیک راست - New Text Document) سپس متن Bush hid the facts را تایپ کرده و سپس ذخیره کنید. پنجره را بسته و دوباره باز کنید ؛ شکلی عجیب خواهید دید!

  •  
    پاسخ کارشناس: شاید به خاطر نوع Encoding نرم افزار Notepad باشد